Loco Bites

Wie wil genieten van Hollandse-, Spaanse-, en Oosterse tapas kan onbeperkt genieten van de zeer uitgebreide bites kaart. Voor maar 39,50 (kids 19,50) kiezen uit bijna 60 verschillende gerechten en bestellen zo vaak je wilt. Veel mensen hebben al kennisgemaakt met deze succesfactor en komen graag terug om nogmaals te genieten van hun favoriete bites. De industriële stijl van de Loods spreekt bij veel mensen tot de verbeelding. Ook hier is gelet op het kleinste detail en is gebruik gemaakt van originele, authentieke stukken. Echt oude vintage voorwerpen met een verhaal vormen nu het decor van de Loods.

Elk weekend onbeperkt a la carte eten Hollands-, OOSTERS-, en Spaanse tapas 39,50 p.p. (kids 19,50 p.p.)

Naast de bekende a la carte kaart van Loco eten en drinken in het Grand Café–Restaurant kun je nu onbeperkt genieten van heerlijke kleine gerechtjes in de vorm van bites in de sfeervolle Loods. Het horecabedrijf haakt hierbij in op de trend van een veelzijdige kaart waarbij je meerdere gerechtjes kunt proeven voor een vaste prijs. Uiteraard heeft Loco hier zijn eigen draai aan gegeven door op de kaart te werken met drie stations: Lievelde, Singapore en Madrid.  

Je wordt meegenomen op een culinaire treinreis door al het lekkers dat de  Hollandse, Oosterse en Spaanse keuken te bieden heeft. Je kunt in en uitstappen en een tussenstop maken wanneer je wilt. Uiteraard is het altijd weer fijn thuiskomen op station Lievelde. “We hebben een bewezen concept opgepakt en daar onze eigen formule aan toegevoegd”, aldus Tim Peters. “Door een uitgekiende, veelzijdige kaart samen te stellen met volop keus, is er voor iedereen wat wils en kun je onbeperkt combineren met heerlijke gerechtjes. Het onderscheidende zit ‘m met name in de toevoeging van de Mediterrane keuken met traditionele, authentieke Oosterse en Spaanse tapas en bites”.

Loco wenst je alvast een prettige culinaire reis! LocoBites is elk weekend op vrijdag, zaterdag en zondag. 

Vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur. Voor- en hoofdgerechten tot 21:30 uur. Nagerechten tot 22:00 uur.
Zondag vanaf 16:00 uur. Voor- en hoofdgerechten tot 20:30 uur. Nagerechten tot 21:00.

We adviseren je vooraf online of telefonisch te reserveren.

LocoBites in de Loods met totaal nieuwe BitesKaart

Bekijk onze Loco Bites kaart
arrow_upward